ES     CAT    EN
Vaya al Contenido
TREBALLA AMB NOSALTRES
En Vidal Grup ens agrada la creativitat, el dinamisme i la innovació, i no únicament en la moda. És la nostra manera d'entendre la vida i de treballar. Vols unir-te als 200 professionals que ja formen part d'aquest gran grup?
Vidal Grup és una empresa familiar fundada al segle XIX. L'empresa neix de mans de Petronilla Casanovas. Badalona, ​​era en aquest moment una ciutat de pescadors en la seva gran majoria i va veure l'oportunitat a obrir una botiga de gorres i impermeables. I així ho va fer, instal·lant-se en el Carrer Pietat, 15.

La botiga funcionava i anys més tard, la seva filla, Madrona Gombau va agafar les regnes del negoci. Amb Madrona Gombau en la direcció, van decidir que era el moment d'un gran canvi i van començar a vendre roba confeccionada; ens trobem amb els inicis de la botiga de moda tal com la coneixem avui.

Passats uns anys, Madrona Gombau es casa amb Xavier Vidal i junts obren més botigues i traslladen la central al Carrer del Mar de Badalona, ​​on avui trobem les oficines del Grup i la botiga de Selecta Vidal.

És amb l'actual direcció que té lloc el gran creixement. S'obren més botigues a tot el territori, es diversifiquen les línies de negoci i es marca tendència amb botigues per a nens, dona i home. Alhora, diferents marques de referent mundial confien en Vidal Grup perquè siguin ells qui dirigeixin les seves botigues concepte de tot el país.
ENVIA TU CURRICULUM
He llegit i accepto la Política de Privacitat
Autoritzo l'enviament d'informació comercial.
Regreso al contenido