ES     CAT    EN
Vaya al Contenido

El valor de renovar-se sense perdre l'essència
HISTÒRIA
Vidal Grup és una empresa familiar fundada al segle XIX. L'empresa neix de mans de Petronilla Casanovas. Badalona, ​​era en aquest moment una ciutat de pescadors en la seva gran majoria i va veure l'oportunitat a obrir una botiga de gorres i impermeables. I així ho va fer, instal·lant-se en el Carrer Pietat, 15.

La botiga funcionava i anys més tard, la seva filla, Madrona Gombau va agafar les regnes del negoci. Amb Madrona Gombau en la direcció, van decidir que era el moment d'un gran canvi i van començar a vendre roba confeccionada; ens trobem amb els inicis de la botiga de moda tal com la coneixem avui.

Passats uns anys, Madrona Gombau es casa amb Xavier Vidal i junts obren més botigues i traslladen la central al Carrer del Mar de Badalona, ​​on avui trobem les oficines del Grup i la botiga de Selecta Vidal.

És amb l'actual direcció que té lloc el gran creixement. S'obren més botigues a tot el territori, es diversifiquen les línies de negoci i es marca tendència amb botigues per a nens, dona i home. Alhora, diferents marques de referent mundial confien en Vidal Grup perquè siguin ells qui dirigeixin les seves botigues concepte de tot el país.

vidal grup badalona
IDENTITAT
Vidal Grup té 27 botigues, més de 150 professionals a les seves files i una facturació anual de 20M, això el situa entre els 10 primers grups de retail tèxtil del país.

Les botigues pròpies li confereixen la identitat al Grup. Vidal Home, Selecta Vidal ... Vidal és sinònim de sentit de la moda i exquisidesa en el servei. Els nostres clients tenen una experiència real i diferent quan entren en qualsevol botiga Vidal.

Botigues franquícia: marques de prestigi internacional han escollit Vidal Grup per donar-los la seva confiança per a la gestió de les seves botigues concepte al país. Jack and Jones, DC Shoes ... Vidal Grup aporta el servei més exquisit a les marques de referència mundial.

Tots els departaments del grup estan enfocats a seguir la mateixa directriu: escoltar el client i saber què podem oferir-li per fer-li sentir únic. Tots els nostres professionals estan compromesos en aconseguir l'excel·lència en aquest propòsit dia rere dia.

Regreso al contenido